Select Page

ŽRK Rudar

Web Dizajn
zrkrudar.hr

INFO O PROJEKTU

Zadatak

Ženski rukometni klub je ikona labinskog sporta, zabilježio je zvjezdane trenutke u bivšoj državi i pravi je rasadnik vrhunskih rukometašica. Klub se natječe u 2. i 3. Ženskoj rukometnoj ligi Hrvatskog rukometnog saveza. Taj rang natjecanja zahtijeva javnu komunikaciju na razini pa se pristupilo izradi nove web stranice.

Rješenje

Web stranica je napravljena na WordPress platformi koristeći prilagođeni template. Općenito, natjecanje svakog sportskog kolektiva zahtijeva obradu određenog seta podataka te stvaranje agregirane statistike. Za obradu podataka koristi se plugin SportsPress PRO koji omogućava izradu rasporeda natjecanja, tablica, zapisnika s utakmica, klupske i osobne statistike igračica.

SPORTSPRESS PRO

Tablica lige

Automatski generirana tablica u odnosu na upisane rezutate u administraciji. Mogu se prikazati različiti setovi podataka, od rudimentarnih koji prikazuju samo bodove do vrlo komplesksnih sa svim uključenim opcijama prikaza kao i s prikazom forme svih klubova u prvenstvu.

SPORTSPRESS PRO

Rasporedi i rezultati

Prikaz rasporeda utakmica i posljedično rezultata se generira automatski prema željama klijenta. Moguće je prikazivati generalni raspored svih klubova, raspored po kolima ili prema zadanim vremenskim rasponima. Ukoliko je potrebno, klijent može zadati svoje prilagođene uvjete prikaza.

SPORTSPRESS PRO

Statistika

Automatski se generira opširna statistika svake igračice na osnovu podataka iz zapisnika utakmice.

sportpress pro

Zapisnik

Zapisnik se generira na osnovu predefiniranih događaja za vrijeme utakmice. Konkretno, za ovu razinu natjecanja generiraju se sljedeći događaji:

  • sastav klubova
  • službene osobe
  • lokacija
  • broj gledatelja
  • zgoditak
  • zgoditak iz sedmerca
  • promašeni sedmerac
  • žuti, crveni i plavi kartoni
  • 2 minute isključenja.

Zapisnik daje detaljni prikaz tijeka utakmice od agregiranih podataka po igračici do play-by-play prikaza prema vremenskom tijeku utakmice.

SPORTSPRESS PRO

Matrix

Matrix prikazuje sve utakmice u prvenstvu, datume odigravanja te rezultate odigranih utakmica. preformatirane su boje ishoda: zelena za pobjedu domaćina, crvena za poraz domaćina, a siva za neriješeni ishod.

Hvala na posjeti!

slobodan sam i za vaš projekt 🙂
zatražite besplatnu ponudu